Auto onderdelen bij een autosloperij

Venauto.nl

Bij een autosloperij kun je auto onderdelen halen. Je kunt de auto onderdelen zelf demonteren bij een autokerkhof. Maar je kunt meestal ook auto onderdelen bestellen via verschillende platformen, telefonisch of via de mail eventueel daarna op te halen bij de balie van de autosloperij. Auto onderdelen worden getest en meestal met garantie geleverd.

Het recycling proces

Autosloperijen kopen veel voertuigen in. Voornamelijk ligt de focus op auto’s. Doormiddel van aanvragen wat betreft een taxatie van een auto wordt er een waarde bepaalt voor de auto. De auto wordt opgehaald door de ophaaldienst en bij de autosloperij teruggebracht. Dan worden de auto onderdelen die nog een ronde meekunnen gedemonteerd en van te voren getest. De auto onderdelen worden in het magazijn gelegd. Uiteindelijk blijft er een autowrak over die in de autopers geplaatst gaat worden. hierna worden meerdere geplette autowrakken naar een shredder fabriek gebracht waar ze de auto verder gaan recyclen.

 Autokerkhof aanliggend bij een autosloperij

Bij een autosloperij is er vaak een autokerkhof waar je als klant zijnde zelf auto onderdelen kan demonteren van de opgestelde demontagevoertuigen. Bij enkele autosloperijen is het niet mogelijk om het terrein op te gaan om zelf auto onderdelen los te halen dat wordt dan uitgevoerd door een medewerker van het desbetreffende autosloperij.

autosloperijvanderven.nl/

Iets anders dan sloopauto’s

Bij een autosloperij zijn er in sommige gevallen terreinen met occasions en schadeauto’s. Occasion is in het Frans een koopje of aanbieding het duidt op een tweedehandse auto aan. Een schadeauto is een auto die schade of mankementen heeft. Een schadeauto kan gebruikt worden voor de auto onderdelen eventueel over te zetten in een andere auto of om de schadeauto op te knappen.

 Werkzaamheden bij een autosloperij

De werkzaamheden van een autosloperij zijn het inkopen van voertuigen zoals: schadeauto’s, sloopauto’s en occasions. Op een milieuvriendelijke manier auto’s recyclen. Het demonteren van auto onderdelen van een sloopauto. Het verkopen van occasions, schadeauto’s en auto onderdelen.