Mijn ervaring

citroen C4

In jaar 1956 had mijn opa een auto van Citroen gekocht. En toen was het echt beroemd. In jaar 2020 ging ik naar mijn opa’s huis met mijn Citroen auto (C4). Mijn opa schok van hoe het mooi was! En toen zei hij tegen mij “je moet de Citroen Club site even opzoeken en je moet echt een lid van worden! Ik dacht van ‘wat lult hij nou’. Ik ging terug naar huis en meteen die club opzoeken. Er was echt een club voor Citroen! Toen ging ik kijken wat soort club is dat, ik zag heel veel video’s van de club en wat ze allemaal doen. Ik vond leuk wat ze deden. Uiteindelijk heb ik besloten om een  lid te worden, en ja hier ben ik!

Over onze club

Onze club bestaat uit 302 leden, we zijn niet alleen maar collega’s, wel als grote familie. Wij helpen elkaar met alles. Er is geen leidende stem om ons dit of dat te zeggen. Als iemand een voorstel heeft dan gaan iedereen stemmen of ze mee eens zijn of niet. Je mag in onze club je mening geven over alles in de club. Elke maand maken we een soort van vergadering om aan ideeën te komen om bijvoorbeeld activiteiten te doen en evenementen te organiseren en dergelijke.  

Wat gaan we binnenkort doen?

Vorige week kwam iemand van de club met een idee, dat we een evenement gaan organiseren. Zijn idee was: dat we allemaal op 1 punt in Limburg gaan verzamelen, daarna samen vertrekken naar Amsterdam toe. Het was een goed idee eigenlijk. Iedereen stemde in! Dus we hebben besloten om een evenement te organiseren, maar we moesten  als eerst de toestemming van overheid vragen. We hebben het gevraagd en we kregen het! Aanstaande zaterdag gaan we samen naar Amsterdam toe!  

Waarom deze club?

De grootste voordeel van Citroen Club is: dat we soms met andere auto clubs racen. Daar verdienen we heel veel geld, maar we doneren deze geld aan arme mensen in arme landen. Ik ben heel blij dat we dit doen! We zijn niet zo maar alleen een normale club, we helpen de arme mensen graag en we gaan nog alles doen om mensen te helpen!