Weet jij wat de F1 tussenstand is?

Formule 1

Je herkent het wel wanneer je bijvoorbeeld voetbal aan het kijken bent of juist niet kunt kijken. Je kunt namelijk online supersnel op verschillende apps snel zien wat de live stand is tussen twee ploegen en wie er bijvoorbeeld gewonnen of verloren heeft. Hiernaast kan je ook zien wat de tussenstand is en welke wedstrijden eraan komen. Wanneer je voor bijvoorbeeld de F1 tussenstand wilt gaan kijken dan kan dit een stuk lastiger zijn dan dat je wellicht denkt. Toch zijn er ook voor de F1 meerdere apps en websites te vinden waar je al het F1 nieuws kunt bekijken en vooral de tussenstand kunt zien tijdens het seizoen.

Alle informatie

Als je een echte F1 fan bent dan wil je in de meeste gevallen alles weten en juist iets meer weten dan de gewone fan die ernaar kijkt. Zo wil je bijvoorbeeld altijd weten wie de snelste ronde heeft, welke banden er worden gebruikt en wie er bijvoorbeeld nog een keer moet stoppen. Deze informatie kan je op televisie krijgen, alleen staat hier niet altijd alle informatie tegelijkertijd op. Wanneer je bijvoorbeeld altijd live het F1 tussenstand wilt zien, dan wordt er aangeraden om een F1 app te downloaden waar alles op staat en je altijd alles live kunt zien.

De kalender

Wanneer je altijd elke F1 race wilt zien dan wil je altijd de dagen vrij maken wanneer de race is. Deze is eigenlijk altijd op zondag, maar de tijden kunnen erg verschillen en dit komt doordat er wordt geracet over heel de wereld en er dus snel tijdsverschillen zijn. Wanneer je bijvoorbeeld de F1 tussenstand wilt weten en bijvoorbeeld de kalender wilt weten omdat je wilt weten wanneer er wordt geracet, dan kun je dit online gemakkelijk zien op meerdere websites. Op deze manier ben je altijd op de hoogte.